Information om Smartcyklar - omdöme & villkor | REAcyklar.se

Smartcyklar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Butiksinformation
www.smartcyklar.se
Bolagsnummer: 559025-6672
Telefon: 08-446 80 204
Epost: info@smartcyklar.se

 

Köpvillkor
Fraktavgift: Fri frakt (Cykelköp över 5000 kr)
Annars 79-299 kr

Leverans: ca 5-10 dagar
Öppet köp: 30 dagar
Ångerrätt: 14 dagar

 

Smartcyklar med fysiska butiker i Stockholm och Malmö satsar hårt på att bli Sveriges ledande nätbutik. Sortimentet innehåller det mest man kan önska sig, med allt från traditionella cyklar till de senaste inom EL-mountainbikes.

Cykelbutiken är officiell återförsäljare av flera klassiska och välkända varumärken så som Monark, Crescent och Giant samt ytterligare en rad tillverkare av populära märkescyklar. Smartcyklar har en prisgaranti som innebär att man matchar ett lägre pris om du lyckas hitta en svensk återförsäljare som säljer en produkt till ett billigare pris.

Om du väljer att köpa ny cykel på Smartcyklar.se levereras den fullständigt monterad hem till din dörr eller för avhämtning i en av butikerna.  Tänk på att storleken på olika ramar varierar beroende på modell och tillverkare, för att hitta rätt rekommenderas ett besök i en Smartcyklar butik. Du kan även ställa eventuella frågor och få personlig rådgivning via 08-446 80 204 eller info@smartcyklar.se.

 

Handla genom smartcyklar
Det bästa med Smartcyklar

Smartcyklar säljer följande cykelutrustning i sin butik

Här hittar du de typer av cyklar, tillbehör och cykeldelar som Smartcyklar erbjuder idag. Vill du jämföra sortimentet med andra butiker kan du enkelt göra detta genom att klicka på den cykelprodukt du är intresserad av:

Barncyklar, Damcyklar, Elcykel, Herrcyklar, Mountainbike, Racer, , , , , , ,

Alla varumärken hos Smartcyklar

I butiken Smartcyklar hittar du cyklar och delar från följande varumärken. Du hittar fler butiker som säljer samma märkescyklar genonom att klicka på respektive märkesnamn.

, , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

Required fields are marked *.
Copyright © Billiga rea cyklar 2022 ¤ Villkor ¤ Sekretesspolicy ¤ Kontakta oss ¤ Sidkarta