Nu börjar rean hos cykelhandlarna på allvar! | Reacyklar.se

Nu börjar rean hos cykelhandlarna på allvar!

Sommaren går mot sitt slut, vilket för de flesta av oss betyder att återgå till vardagslunken. För cykelhandlarna betyder höstens annalkande att man påbörjar årets cykelutförsäljning. Om du funderar på att köpa en ny cykel är detta billigast under perioden från och med 2013-09-01 tom. 2014-01-01.
 
rea dagsUnder cykelrean prissänks årets modeller generellt med mellan 10-30% och cykelmodeller från fjolårets säsong säljs till ännu lägre pris. Mer eller mindre hela butikens sortiment säljs till rabatterade priser. Du kan hittar allt från enkla brukscyklar till professionella racers och utrustning.
 
Något du bör vara observant på, är att många handlare försöker bli av med udda storlekar och gamla undermåliga modeller. En cykel som inte passar storleksmässigt eller som uppvisar stora svagheter på ett eller annat vis är ingen bra investering. Viktigt är därför att kolla upp vilka omdömen som modellerna fått samt att prova varan i butiken innan köp. Lura inte dig själv att köpa en för stor eller för liten modell, det är lätt hänt att man stirrar sig blind på prislappen.
 
En god idé är även att kontrollera vilka garantier som gäller för rea-köp. Det förekommer att äldre modeller säljs till väldigt låg priser men utan garanti, hör med cykelhandlaren vad som gäller. Glöm inte bort att teckna en försäkring till din nya cykel!

 

Kommentera

Required fields are marked *.
Copyright © Billiga rea cyklar 2021 ¤ Villkor ¤ Sekretesspolicy ¤ Kontakta oss ¤ Sidkarta