Billiga Barncyklar Med REA - Köp Bäst Barncyklar här Online
       
CykelbutikFrakt
Cykelkraft

 

Fri frakt Till butiken
XXL Sverige

 

Fri fakt vid köp över 399;- Till butiken
Smartcyklar

 

Fri frakt (Cykelköp över 5000 kr)
Annars 79-299 kr
Till butiken
Sportgymbutiken

sportgymbutiken-logo

 

0-49 kr Till butiken
Wiggle

 

Gratis frakt* Till butiken
Mustang

mustang logo

 

från 49 kr Till butiken
Länna Sport

 

- Till butiken
Team Sportia

 

- Till butiken

Välj rätt cykelstorlek till ditt barn

Barn växer fort och det är inte alltid som cykeln växer i samma takt. Att hitta rätt storlek är inte heller alltid så lätt, då alla kroppsdelar inte alltid växer proportionerligt. Samtidigt är det väldigt viktigt att barncykeln har rätt storlek eftersom koordinationsförmåga och balanssinnet hos barn inte är fullt utvecklat.

 

Det finns ett par mått som du bör hålla särskild koll på när du letar barncykel. Viktigast är ramstorleken, den storlek som bestämmer hur hög själva cykeln maximalt kan bli över marken. Avgörande betydelse har även hjulstorleken, eftersom måtten på dessa också påverkar cykelstorleken.

\"barnstorlekar\"

Några vanliga fel man kan göra som förälder

  • Ett vanligt misstag är att man väljer för liten storlek, vilket i motsats till vad man kan tro gör det svårare för barnet att öva upp sina förmågor.
  • Lathet leder inte till framgång. Styrstången har visat sig ge mycket bättre resultat än stödhjul när barn skall lära sig att cykla. Om du som förälder engagerar dig i ditt barns cykling vid tidig ålder kommer du bidra till att denne får en positiv inställning till att ta sig till och från platser för egen maskin. Det kommer betala sig rikligt i framtiden då du slipper skjutsa till fotbollsträningar och filmkvällar.
  • 

    Copyright © Billiga rea cyklar 2020 ¤ Villkor ¤ Sekretesspolicy ¤ Kontakta oss ¤ Sidkarta